Inget Vikbolandsspel i sommar!

Föreningen har beslutat att lägga det nyskrivna manuset ”Samling vid pumpen” på tillväxt ett tag till eftersom inte tillräckligt många aktörer/medlemmar har anmält intresse av att spela sommaren 2012. Vill du bli medlem eller har frågor kan du kontakta Margareta Gustavsson 0125 – 506 19 eller skicka e-post direkt till föreningen: kontakt@vikbolandsspelet.se

 
Ungdomsteater i bygdegården.

Ett gäng mellanstadieelever från Vikbolandsskolan sätter upp föreställningen ”Troll” i Östra Husby bygdegård. Föreställningen äger rum torsdagen den 16 februari kl. 18.30 under ledning av Elin Skagervik. Entré vuxna 40:- och ungdom upp till 18 år 20:-  Boka på tel.nr. 0705 – 75 37 06.  Välkomna!

 
Nu börjar en ny satsning i föreningen!

Du är välkommen att börja sjunga i vår nystartade kör under ledning av Elisabet Hellman. Vi träffas en gång i veckan tio veckor under våren och sjunger av glädje. Det finns inget krav på körerfarenhet, bara Du har lust att sjunga är Du välkommen. Kostnad: Medlemsavgift i föreningen, 100:-/ enskild och 150:-/familj. Anmälan till (kvällstid)

Ingeli Nilsson 0125 – 500 86
Fia Flach 0125 – 502 94

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.