Loppis den 27 juni

.

Nu är det bara en vecka kvar……..innan repetitionerna börjar igen.

Men på söndag 27 juni träffas så många av oss som kan, på Smedstorp i Östra Husby för att ha loppis, med fika och möjlighet att se Mastad islandshästar. Barnen kan få prova på att rida kl. 11 – 13. Vi hoppas på bra väder och många besökare.Välkommen!

Telefonnumret till Café Ro, där Häggs Café och Cykelverkstad ska spelas, är 0125 50399. Där kan man äta en bit mat och övernatta i lugn och trivsam miljö.

www.vikbolandet.se är adressen till en ny hemsida. Där kan du bl.a. hitta turist- och samhällsinformation. Dessutom finns en evenemangskalender där Häggs Café och Cykelverkstad finns med.  Det är Vikbolandets Företagsgrupp som står bakom sidan. Om du saknar något så ”hav tålamod”, den är under uppbyggnad.

Det här inlägget postades i Häggs Café och Cykelverkstad. Bokmärk permalänken.