Teatervänner!

Vi vill här informera om hur vi planerar inför kommande lustspel. Manusgruppen har under 2020 skrivit ett lustspel med titeln: ”Härket i Granngå´rn”. En historia om konflikter mellan det gamla invanda och det nya lite farliga. Det utspelar sig i två granngårdar vi Millennieskiftet.

Antal roller: 7 vuxna och 4 – 5 barn/ungdomar varav en tjej/kille i 16 – 18 års åldern.

Spelplats: Apptekparken, Östra Husby

Repetitionsperiod: 29/5 fram till premiär med ledigt över Midsommar. Som synes en annorlunda och mer koncentrerad än förr om åren.

Premiär: Fredagen den 9/7 -2021.

Regissör: Pontus Helander. Vi ser fram emot att åter få samarbeta med Pontus som var med vid föreningen Vikbolandsspelet´s bildande och som är delvis Vikbolänning!

Vi har alltså i nuläget: Ett nyskrivet manus, spelplats, tidsplan och en professionell regissör MEN, ingen vet om det är genomförbart pga pandemi-restriktioner. Om restriktionerna lättar kan vi genomföra en första träff med genomläsning den 18/4 dit alla som vill medverka på och runt om scenen är välkomna!

Den 12/4 tar Styrelsen med de regler som gäller som grund, ett beslut om ifall vi kan genomföra sommarens lustspel.

Välkomna med intresseanmälan till: Hans-Ola Danielsson, tel. 070-6529923, e-post: smedstorp@live.com

Ungdomsverksamheten: Styrelsen har beslutat att inte starta någon barn/ungdomskurs i vår men planera för en till hösten då förutsättningarna förhoppningsvis ser bättre ut.

Årsmötet: Enligt stadgarna ska årsmöte hållas under Mars månad men pga. rådande regler har Styrelsen beslutat att flytta fram detta till efter sommaren. Bokslut och revision görs dock i normal tid.

Låt oss alla hjälpas åt att hålla alla tummar som finns för ljusare och bättre tider!

/Hans-Ola, Elisabet, Katrin, Lasse, Hasse, Elin och Anna (Styrelsen för Föreningen Vikbolandsspelet)

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.