Medlemsbrev

Hej på er alla medlemmar, hoppas ni haft en god jul och en bra start på nya året!

Under året deltog på Wikbolandsmarknaden med en mycket uppskattad utställning över Vikbolandsspelets verksamhet från 1983 och framåt. Utställningen var på biblioteket sedan stod vi även utanför och delade ut dekaler med föreningens nya logga samt informationsblad om föreningen. Efter marknadsdagen anordnade föreningen en fest för medlemmar hos Katrin Kyrling Fri.

Under hösten anordnade vi en filmkväll där visades revyn Trassel på tråden.

Teaterkurs för ungdomar kommer att starta den 24:e januari, det finns fortfarande ett fåtal platser kvar. Ledare är Lisen Kromnér, teaterlärare och skådespelare från Teaterstudion. Anmälan sker till anna.jansson79@gmail.com eller mobil 070-6923833.

Och nu äntligen!!!!

I sommar kommer folklustspelet ”Dänge´n i svacka” att framföras i Apptek-parken Östra Husby, med premiär fredagen den 5:e juli 2019.

Handlingen utspelar sig i slutet av 30-talet i en idrottsförening någonstans på Vikbolandet. Flickorna har tröttnat på husmodersgymnastik och vill börja spela fotboll. Inte helt utan motstånd!

För regi och koreografi svarar Annika Listén.

Du som vill stå på scen eller jobba med annat som rör föreställningen kom till Östra Husby bygdegård söndagen den 27/1 kl 14.00.

Anmäl ditt intresse till Hans-Ola Danielsson, smedstorp@live.com eller mobil 070-6529923.

Årsmöte planeras att hållas torsdagen den 21/3 kl 19.00 i Östra Husby bygdegård. Kallelse kommer senare.

Nu önskar vi alla medlemmar en fortsatt härlig vinter!!! /Styrelsen

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.