Kategoriarkiv: Häggs Café och Cykelverkstad

Skrivargruppen

Nu är skrivandet på manuset till 2012- års Vikbolandsspel i full gång.

Skrivargruppen

Än så länge är innehållet lite hemligt, men gruppen pratar om en bensinmack på Vikbolandet. Skrivargruppen består av Marina Clarberger, Viktoria Knutsson, Hans-Ola Danielsson, Hasse Johansson, Lasse Fri och Lasse Gustavsson.

Sista chansen att få träffa familjen Hägg

Idag spelar vi Häggs Café och Cykelverkstad för sista gången! Det är lite vemodigt, men vi har träffats varje dag i en månad, så vi har alla vardagssysslor eller semester som väntar och det kommer ju nya somrar och nya Vikbolandsspel. Nu är det dags för skrivargruppen att sätta sig och fundera över vad som finns mer på Vikbolandet att berätta om.

Vi tackar er kära publik som trotsat regnet och kommit. Dagarna med solsken har varit några få och då har alla njutit ännu mer av att stå på scenen.

Jag tackar för mig och för förtroendet att få vara producent (morsa) i en grupp som har gjort allt, för att allt skulle bli så bra som möjligt.

Tack från Maggan

Lite information

Vikbolandsspelet har upplevt något som nästan helt har lyst med sin frånvaro tidigare spelperioder, nämligen regn!

Helgen bjöd på hela 4o mm i Östra Husby, fast allt kom ju inte under föreställningarna.

Skulle det bli mera regn och ni kära publik som redan har köpt eller bokat biljetter till kommande föreställningar, vill ändra till annan dag, så hör av er på telefonnummer: 0730 364560, så löser vi det tillsammans.

Premiär!!!

Premiär med trevlig publik, nerver, skratt, blommor, inget regn, ja allt som hör till. De  missöden som uppstod löste alla på bästa sätt och vi längtar till föreställningen idag….

Vad vore väl en premiär i Vikbolandsspelet utan en premiärfest!  Den hade vi i producentens och Sture Häggs trädgård, med sång, tal, dans och andra upptåg. Våra ungdomar sjöng och dansade i skenet från bilstrålkastare. Härligt att vara i ett gäng där alla åldrar är representerade. 

Välkomna till någon av våra återstående 8 föreställningar: 24/7 – 25/7 – 27/7 – 28/7 – 29/7 – 30/7 – 31/7 och 1/8

Om två dagar är det premiär!

Så här såg det riktiga Häggs café ut, där det låg på den plats där Postens lokaler i Östra Husby finns idag. 

Sture, Tyra, Doris och alla andra på Häggs café hälsar publiken välkommen till Café Ro. Om ni vill äta mat före eller efter föreställningen så boka bord hos Christer och Kicki,0125 50399. I pausen finns det kaffe m.m. att köpa. 

Eftersom det inte finns så många parkeringsplatser vid ingången till Ro, kommer det att finnas folk som hjälper er att hitta parkeringsplats längre ner på Bossgårdsvägen mot skolan.

Nu längtar hela ensemblen efter att få möta er, kära publik!

I morgon torsdag 22 juli kan ni få ett smakprov på Radio Östergötland kl. 15.30.

Välkomna till Häggs Café och Cykelverkstad